Coaching traject 'Groeien in Zelfvertrouwen'

Per 15 november 2019 is Coaching Praktijk Sandra Koedood werkzaam onder de naam Hart in Bedrijf. Maak kennis met Hart in Bedrijf en haar activiteiten op www.hartinbedrijf.nl

 

 

Jij bent goed zoals je bent. Als je dit beseft én gelooft dan hoeft er niets aan je te veranderen en stop je met jezelf anders voor te doen dan je bent. 

Zelfacceptatie geeft rust en is de basis voor een werkelijk gevoel van zelfvertrouwen.

 

Bovenstaande visie vormt de basis voor het coaching traject 'Groeien in zelfvertrouwen'. In dit traject richten we ons op het versterken van de overtuiging dat je goed bent zoals je bent. En leer je hoe je makkelijker 'gewoon' jezelf kunt zijn. Denk hierbij aan; je mening geven, je uitspreken naar een collega of je partner, meer ontspannen zijn in contact met anderen, minder twijfelen aan jezelf, meer innerlijke rust.

 

Groeien in zelfvertrouwen is een proces wat tijd nodig heeft. Een 'quick fix' is helaas niet mogelijk als je diepgaand en blijvend wilt veranderen. Het traject bestaat daarom uit 10 sessies verspreid over een periode van ongeveer een half jaar.

 

Wat brengt dit jou?

Na dit proces:

 • denk je positiever over jezelf
 • voel je je vrijer in handelen
 • ervaar je meer blijheid en ontspanning
 • ben je minder met de mening van anderen bezig
 • maak je makkelijker keuzes waar jij je goed bij voelt
 • geef je makkelijker je grenzen aan

 

We werken met de volgende thema's

 • Eerlijk kijken naar wie je bent, wat maakt jou uniek? waar ben je goed in? waar ben je minder goed in? waar word je blij van? 
 • Ontwikkelen van moed, kracht en lef, denk hierbij aan de thema's; grenzen, voor jezelf opkomen, jezelf uitspreken
 • Spontaniteit vergroten
 • Veranderen van je mind-set en onderliggende overtuigingen
 • Leren omgaan met emoties als schuld, schaamte, jaloezie
 • Gedrag leren kennen wat jouw onzekerheid in stand houdt

 

Het coaching traject

Aantal sessies: Voor een diepgaande verandering werken wij 10 sessies aan het laten groeien van jouw zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

 

Investering: Per losse sessie investeer je 125,-. Neem je het totale traject in 1 x af dan krijg je een korting van 125,- euro. De investering voor het totale traject bedraagt: 1.125,- Dit is inclusief een gratis kennismakingsgesprek.

 

Investeren in persoonlijke ontwikkeling, en in het bijzonder in het laten groeien van zelfvertrouwen, is een investering die je doet voor de rest van je leven. De diepe verandering die ontstaat vormt een nieuw fundament. De inzichten en handvatten kun je meenemen in alle situaties in je privé, relatie en en op je werk.

 

Vaak steunt de werkgever jouw initiatief voor persoonlijke ontwikkeling.  

Jouw team en de organisatie hebben er namelijk veel profijt van als jij stabiel en vitaal op je werk aanwezig bent. Vraag eens bij je werkgever of hij/zij je financieel wilt steunen voor deelname aan dit coaching traject.

 

De coach

Sandra is een bevlogen en ervaren coach. Al 10 jaar helpt zij mensen te groeien in hun gevoel van zelfvertrouwen en authenticiteit. Haar passie en talent ligt bij het mensen weer in hun kracht zetten.

 

Meer lezen over de visie? Lees hier het blog 'Meer zelfvertrouwen, hoe pak je dat aan?'

 

Spreekt dit je aan of wil je meer informatie? Stuur mij dan een berichtje via onderstaand contactformulier.

 

Karla: Ik voel me een stuk zekerder! Ik heb door het coaching traject geleerd dat ik goed ben zoals ik ben en heb ik minder schaamte in dagelijkse situaties. Ik voel me vrijer om mezelf te zijn, wat een heerlijk gevoel!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.