Training: Balans voor bezige bijen

Hoe houd je balans binnen de hectiek van alle dag?

Ben jij ook zo’n bezige bij? Van vroeg tot laat druk met je werk, gezin en sociaal leven. Heb je behoefte aan meer balans en wil je meer energie overhouden voor leuke dingen? Waarschijnlijk wel. Maar hoe dan? Je dagen vliegen voorbij en momenten van innerlijke rust zijn zeldzaam.

 

De training

Deze training helpt je bij het ervaren van meer regie en balans binnen de hectiek van alle dag. Tijdens 3 zaterdag middagen reik ik je in ontspannen sfeer praktische handvatten aan om beter om te gaan met stress en het behouden van je energie. De training helpt je bij meer bewustwording en biedt je tevens 3 middagen om in alle rust stil te staan bij jezelf en te leren hoe je je energie beter kunt sturen.

 

Het programma

Tijdens deze training werken we met 3 thema's.

Dag 1: Vergroten van je innerlijke rust

Dag 2: Ruimte innemen, hoe doe ik dat en welke persoonlijke thema's spelen hier een rol?

Dag 3: Genieten van de dagelijkse dingen

 

Voor wie?

Voor bezige bijen die meer innerlijke rust willen ervaren, willen leren genieten van de dagelijkse momenten en behoefte hebben aan meer energie en vitaliteit.

Deze training is bij uitstek voor mensen met; een burn-out of andere stressgerelateerde klachten, werkende ouders, mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel t.a.v. werk en/of gezin.

 

Werkwijze 

gesprek, mindfulness, lichaamsgerichte oefeningen, inzichten over stress en hoe hiermee om te gaan, werkvormen voor het leren van vaardigheden die je thuis kunt toepassen.

 

Praktische informatie

Data: 11, 18, 25 november

Tijd: 13:30 17:00 uur, inloop vanaf 12:30 uur.

Adres: Hurksestraat 19 A, Eindhoven

Aanmelden en info?: info@sandrakoedood.nl, 0626977537

 

Trainer

Sandra Koedood is ervaren therapeut,  coach en trainer.  Bevlogen en deskundig brengt zij mensen in contact met hun persoonlijke kracht.

 

Wil je deelnemen aan deze training? Geef je op door een bericht te sturen via onderstaand contactformulier.

 

Graag tot ziens!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.