Express your Self!

 

Authentiek zijn geeft je een krachtig gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen. Bewegen, handelen, kiezen vanuit je echte zelf genereert nieuwe energie en geeft je de kracht om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. En wat een heerlijk gevoel is het als je jezelf durft te zijn en te laten zien! Daarom nodig ik je uit om tevoorschijn te komen, geef jezelf een boost en doorbreek de innerlijke patronen van schaamte en onzekerheid.

 

Express your Self! Is een korte training waarin we een sprong(etje) in het diepen maken. Met elkaar zullen we onszelf stimuleren om tot meer eigenheid en vrijheid van expressie te komen. De training is zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een boost voor hun authenticiteit, creativiteit, lef en zelfvertrouwen. 

 

Wat kun je in deze training verwachten?

We zullen ons 3 middagen volledig bezighouden met het thema authenticiteit, ofwel jezelf durven zijn precies zoals je bent. We gaan erover in gesprek maar we gaan vooral veel ervaren, doen, spelen en onszelf uitdagen om patronen van schaamte, voorzichtigheid, klein maken en terughoudendheid te doorbreken. 

 

Werkvormen waarmee we werken zijn: dans, beweging, spel, lichaamswerk, creatieve werkvormen.

 

Voor wie is deze training vooral geschikt?

Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die ervaren dat ze zichzelf niet makkelijk durven te laten zien. Je vindt het lastig om je mening te geven, je grenzen aan te geven, je eigen stijl te kiezen, anders te zijn dan anderen, een groep aan te sturen, kortom om jezelf te zijn en jezelf te laten zien. Door in deze training, in kleine stapjes, steeds te oefenen om jezelf te laten zien komt er een proces op gang van meer zelfliefde en zelfacceptatie en uiteindelijk meer gevoel van vrijheid en geluk. 

 

Natuurlijk werken we vanuit jouw eigen tempo en vanuit de verbinding met jezelf. Je wordt vooral uitgenodigd om op je eigen tempo uit je schulp te kruipen.

 

De groep zal bestaan uit een gemengde samenstelling van mensen uit de particuliere en zakelijke sector, omdat dit een thema is waar iedereen zich in kan herkennen.

 

De trainer

De training wordt gegeven door Sandra Koedood, een professioneel coach met veel ervaring op het gebied van authenticiteit, vergroten van zelfvertrouwen,  lichaamswerk, spel, beweging en opstellingenwerk. Zij doet haar werk met veel bevlogenheid en helpt mensen om weer in contact te komen met hun persoonlijke kracht.

 

Aanmelden kan door een berichtje te sturen via onderstaand contactformulier. Je kan me natuurlijk ook bellen op 0626977537.

 

Praktische info

Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19A te Eindhoven

Investering: 350,- euro

Contactgegevens: Sandra Koedood I 0626977537 I info@sandrakoedood.nl

 

Hartelijke groet!

Sandra Koedood

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.