Express your Self!

 

Heb jij last van onzekerheid en durf jij jezelf niet gemakkelijk te laten zien? Wil je graag leren hoe je meer ruimte in kunt nemen en hoe je krachtiger tevoorschijn kunt komen? In de training Express your Self word je uitgenodigd om samen met anderen over de drempel te stappen van onzekerheid en schaamte, je oefent met jezelf zijn zoals je bent en leert daad)krachtiger voor jezelf op te komen.

 

Met welke thema's gaan we aan de slag?

  • ruimte innemen
  • voor jezelf opkomen, verbaal en non-verbaal
  • grenzen aangeven
  • authenticiteit
  • plezier maken
  • je eigen kracht ervaren
  • communicatie

 

Voor wie?

Deze training is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een boost voor hun zelfvertrouwen, lef en authenticiteit. Je zoekt handvatten om jezelf steviger neer te zetten in jouw wereld. Je wilt door middel van oefeningen jezelf uitdagen om in je kracht te gaan staan.

 

Wat kun je in deze training verwachten?

Express your Self is een training waarin het doen centraal staat. Uiteraard krijg je een stuk onderbouwing vanuit de theorie, maar de nadruk ligt op het doen, onderzoeken, uitproberen, leren en ervaren. De werkvormen vinden hun grondslag in; meditatie, ademhaling, dans- en beweging, psychomotorische therapie, dramatherapie, lichaamswerk.

 

De trainer

De training wordt gegeven door Sandra Koedood, een professioneel coach met veel ervaring op het gebied van authenticiteit, vergroten van zelfvertrouwen,  lichaamswerk, spel, beweging en opstellingenwerk. Zij doet haar werk met veel bevlogenheid en helpt mensen om weer in contact te komen met hun persoonlijke kracht.

 

Geïnteresseerd? Stuur een berichtje om je aan te melden via onderstaand contactformulier. Je kan me natuurlijk ook bellen op 0626977537.

 

Praktische info

Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19 Eindhoven

Kosten: 395,- euro

 

Contactgegevens: Sandra Koedood I 0626977537 I info@sandrakoedood.nl

 

Graag tot ziens!

Sandra Koedood

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.