Express your Self!

 

Heb jij last van gevoelens van onzekerheid en durf jij jezelf niet gemakkelijk te laten zien? Wil je graag leren hoe je meer ruimte in kunt nemen en wil je ervaren hoe bevrijdend het is om jezelf te zijn en tevoorschijn te komen?

 

In deze actieve training ga je samen met anderen over de drempel heen van onzekerheid en schaamte. Je oefent met jezelf laten zien zoals je bent. Denk hierbij aan de volgende thema's:

  • ruimte innemen
  • je eigen mening geven
  • grenzen herkennen en aangeven
  • plezier maken
  • je eigen kracht ervaren

 

Express your Self! Is een training waarin je een sprong(etje) in het diepe maakt. Je wordt gestimuleerd om jezelf te laten zien zoals je bent. Het is een speelse en uitdagende training, zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een boost voor hun zelfvertrouwen, lef en creativiteit.

 

Voor wie is deze training vooral geschikt?

Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die ervaren dat ze zichzelf niet makkelijk durven te laten zien. Je vindt het lastig om je mening te geven, je grenzen aan te geven, je eigen stijl te kiezen, anders te zijn dan anderen, een groep aan te sturen, kortom om jezelf te zijn en jezelf te laten zien. 

 

De trainer

De training wordt gegeven door Sandra Koedood, een professioneel coach met veel ervaring op het gebied van authenticiteit, vergroten van zelfvertrouwen,  lichaamswerk, spel, beweging en opstellingenwerk. Zij doet haar werk met veel bevlogenheid en helpt mensen om weer in contact te komen met hun persoonlijke kracht.

 

Aanmelden kan door een berichtje te sturen via onderstaand contactformulier. Je kan me natuurlijk ook bellen op 0626977537.

 

Praktische info

Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19A te Eindhoven

Data: 3 zaterdagen in april en mei, data volgen nog. Je kunt je al wel vast aanmelden via onderstaand contactformulier.

Tijd: 9:30 - 14:00 uur

Kosten: 395,- euro

Contactgegevens: Sandra Koedood I 0626977537 I info@sandrakoedood.nl

 

Graag tot ziens!

Sandra Koedood

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.