Trainingen, cursussen, workshops

Deze training is voor ondernemers, werkgevers en werknemers die een te hoge mate van stress ervaren en hierdoor uit balans zijn geraakt. Heb je behoefte om los te komen van de greep die stress op je heeft? Dan is deze training iets voor jou. Lees hier voor meer info.

Een burn-out is een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven. Je voelt je angstig, uitgeblust en overziet vaak niet meer hoe je hier uit moet komen. Bij een burn-out is goede begeleiding vaak heel effectief en vaak noodzakelijk om te herstellen. Lees hier meer over individuele begeleiding bij burn-out.

Ben je snel onzeker en wil je de stap maken om jezelf meer te laten zien? Dan is deze training er voor jou! Door middel van spel, beweging en doen, word je uitgedaagd om uit je schulp te kruipen en jezelf te laten zien, precies zoals je bent. Kernwoorden: authenticiteit, zelfvertrouwen  en lef. 

In contact komen met je kernkwaliteit is waar het om draait in deze training. En vanuit die kwaliteit écht in je kracht gaan staan, is de uitnodiging die je krijgt. Doorbreek het patroon, vervul je droom, volg je hart. Leven vanuit je talent, kracht en hart, staan centraal in deze  3-daags training voor talentontwikkeling

Deze training is gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen. Ook door te leren hoe je meer voor jezelf op kunt komen, maar vooral door jezelf te accepteren zoals je bent. Op deze hele wereld is er maar één Jij en je hoeft niet anders te zijn dan wie je bent.

In deze training leer je hoe je meer jezelf kunt zijn. Je ontdekt wat jou uniek maakt, waar jij goed in bent en hoe je met meer zelfvertrouwen jezelf kunt zijn op je werk en in je relaties. Meer info.