Therapie

(Miranda): Sandra heeft mij geholpen om mijzelf weer terug te vinden, om te voelen wat ik denk, vind en wil. Niet wat anderen verwachten, of wat beter voor anderen is. Ik heb geleerd om aan mijzelf te denken, beslissingen leren nemen met gevoel uit het hart, en de redenering van mijn hoofd constructief te gebruiken.

Ik ben er achter gekomen dat beschermingsmechanismen die als kind goed voor mij werkten, mij nu belemmeren te functioneren, ik heb ze niet meer op die manier nodig.

Wat vooral heel handig is, dat ik van Sandra dagelijkse bruikbare tips heb gekregen, die indien nodig ik nu ook nog wel eens toepas.

De Therapie

 

De therapie richt zich op het weer in balans brengen van lichaam en geest. Een therapietraject bestaat uit een periode van regelmatige sessies waarbinnen we ons richten op het hervinden van de balans in jouw leven en persoonlijke situatie. Tijdens dit traject besteden we aandacht aan het inzichtelijk maken van je probleem en de daarbij horende patronen die het probleem in stand houden. We gaan op zoek naar het ontstaan ervan en zullen samen onderzoeken hoe jij weer grip kunt krijgen op jouw situatie.

De therapie is inzichtgevend, praktisch en gericht op het hier en nu.

 

Naast inzichtgevende gesprekken werk ik met systeemopstellingen, mindfulness en lichaamsgerichte werkvormen. Deze ervaringsgerichte manier van werken is een krachtig element binnen de therapie. Het helpt bij het krijgen van doorvoeld inzicht en het versterken van een gevoel van basisvertrouwen. Met het gesprek spreken we het hoofd aan en met de werkvormen het gevoel. Deze 2 zijn samen nodig om tot verandering te komen in overeenstemming met wie je in wezen bent.

     

Vraagstukken waarbij ik je kan helpen zijn:

  • Vergroten van zelfvertrouwen
  • Gevoelens van angst en somberheid
  • Zingevingsvragen
  • Burn-out, vermoeidheid, spanningen, stress
  • Relaties en communicatie
  • Hoogsensitiviteit 
  • Ontwikkeling van je creativiteit

 

Hartelijke groet,

Sandra Koedood

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.