(Miranda): Sandra heeft mij geholpen om mijzelf weer terug te vinden, om te voelen wat ik denk, vind en wil. Niet wat anderen verwachten, of wat beter voor anderen is. Ik heb geleerd om aan mijzelf te denken, beslissingen leren nemen met gevoel uit het hart, en de redenering van mijn hoofd constructief te gebruiken.

Ik ben er achter gekomen dat beschermingsmechanismen die als kind goed voor mij werkten, mij nu belemmeren te functioneren, ik heb ze niet meer op die manier nodig.

Wat vooral heel handig is, dat ik van Sandra dagelijkse bruikbare tips heb gekregen, die indien nodig ik nu ook nog wel eens toepas.

Counseling

Binnen een counseling traject richten we ons altijd op het weer vinden van balans in jezelf en de situatie waarin je verkeert. We werken vanuit het hier en nu, maar onderzoeken ook de diepere oorzaak van jouw hulpvraag. De verdieping die we maken in een counseling traject geeft inzicht in wie je bent en welke patronen jouw probleem in stand houden. We zullen praktisch kijken hoe je stap voor stap deze patronen kunt leren omzetten in gezonde patronen zodat jij weer goed in je vel komt te zitten en gezonde grip ervaart op jouw leven.

 

De weg naar herstel is een proces waarbij we zoveel afspraken maken als voor jou nodig is. Gemiddeld duurt een counseling traject 10 sessies.

 

Naast inzichtgevende gesprekken werk ik met systeemopstellingen, mindfulness en lichaamsgerichte werkvormen. Deze ervaringsgerichte manier van werken is een krachtig element binnen de sessies. Het helpt bij het krijgen van doorvoeld inzicht en het versterken van een gevoel van basisvertrouwen. Met het gesprek spreken we het hoofd aan en met de werkvormen het gevoel. Deze 2 zijn samen nodig om tot verandering te komen in overeenstemming met wie je in wezen bent.

     

Vraagstukken waarbij ik je kan helpen zijn:

  • Vergroten van zelfvertrouwen
  • Gevoelens van angst
  • Zingevingsvragen
  • Burn-out, vermoeidheid, spanningen, stress
  • Relaties en communicatie
  • Hoogsensitiviteit 
  • Ontwikkeling van je creativiteit

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.