Sandra Koedood

"Ik geloof in de persoonlijke kracht van de mens. Deze kracht is, in mijn optiek, in ieder van ons aanwezig, al is deze soms overschaduwd of verborgen. Het geloof en vertrouwen in deze kracht ligt ten grondslag aan mijn werk. Ik help mensen graag op weg naar een gezonde verbinding met zichzelf, waarin acceptatie en het creëren van de balans tussen hart, hoofd en handen (het denken, voelen en handelen) een centrale plek innemen.

Persoonlijke kracht betekent voor mij dat je leeft in overeenstemming met wie je in essentie bent. We worden allemaal geboren met een eigen karakter, natuurlijke talenten en eigenschappen. Weer terug in verbinding komen met deze essentie-kwaliteiten brengt je terug naar je kern, naar wie je in wezen bent. Hier vanuit leven brengt rust, balans en creativiteit. Dát is voor mij persoonlijke kracht."

 

Bovenstaande visie is de grondslag van mijn werk als coach en trainer. In ieder mens die ik ontmoet zie ik eigenheid en persoonlijke kracht die is overschaduwd, op de achtergrond geraakt, ondergesneeuwd door overtuigingen, patronen of (traumatische) gebeurtenissen. Door open en eerlijk in contact te komen met de echte gevoelens en gedachten ontstaat er ruimte om achter de beschermlagen te kijken. En daar zit de echte persoon verscholen. Door de verbinding te maken met wie je werkelijk bent, kom je weer in contact met je kwaliteiten en jouw authentieke, persoonlijke kracht.

 

Dit vormt de kern van mijn werkwijze en prachtige mensen komen via deze weg tevoorschijn.

 

Opleidingen

  • Opleiding: SPH; sociaal pedagogische hulpverlening (HBO)
  • Opleiding: Vaktherapie (HBO)
  • Cursus: Voice Dialogue
  • Training: Enneagram voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap; Egowijs Leiderschap Academie
  • Training: Persoonlijke meesterschap; Egowijs Leiderschap Academie
  • Training: De kunst van het opstellen
  • Het Leven met al zijn rijke ervaringen.

 

 

Je bent van harte welkom voor een eerste kennismaking! In een kennismakingsgesprek breng ik samen met jou je vraag en probleem in kaart en stellen we een plan op gericht op een duurzame oplossing. 

 

Stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier en ik neem snel contact met je op.

 

Hartelijke groet!

Sandra Koedood

06 269 77 537

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.