Gezond omgaan met stress

  

Veel mensen hebben momenteel last van stress. Stress geeft je het gevoel ‘geleefd’ te worden, je voelt je gejaagd, gespannen, hebt last van piekergedachtes, een sterke behoefte aan controle en je kunt moeilijk genieten van de dagelijkse dingen. Een langere periode van stress kan leiden tot een burn-out en zorgt ervoor dat je je minder gelukkig voelt. 

 

Spanningen zijn niet altijd verkeerd, een gezonde mate van spanning is nodig om in beweging te komen en je uit te dagen om in actie te komen. Zonder spanningen ervaar je onvoldoende uitdaging en prikkel waardoor er passiviteit en saaiheid kan ontstaan. Wordt de mate van spanningen echter te hoog dan spreken we van stress.

 

De training “Gezond omgaan met stress” kan iets voor jou betekenen als je een te hoge mate van stress ervaart en hierdoor uit balans is geraakt. Heb je behoefte om los te komen van de greep die stress op je heeft en wil je weer ervaren dat je leeft en kunt genieten van wat jou gelukkig maakt? Meld je dan aan voor deze praktische training waarin je je helemaal gaat richten op herstel van balans en vitaliteit.

 

Inhoud training “Gezond omgaan met stress”

Deze training is specifiek voor ondernemers, werkgevers en werknemers die de kwaliteit van hun leven willen vergroten en die uit de sleur van stress willen stappen vanuit een pro-actieve houding. Deze training spreekt je aan op je natuurlijke wijsheid, zelfzorg en innerlijke kracht en nodigt je uit om de regie te pakken over je denken, je voelen en je handelen. Want je bent niet overgeleverd aan stress en spanningen, je hebt hierin een keuze.

 

Wat leer je in deze training?

  • Je leert jezelf en wat jij nodig hebt prioriteit te maken in je dagelijks leven!
  • Je krijgt kennis en inzicht over je lichaam en je brein in relatie tot stress
  • Je leert jouw persoonlijke stress factoren herkennen
  • Je leert hoe je lichaam en geest kunt ontspannen
  • Je leert hoe je volledig in contact kunt komen met het hier en nu en los kunt komen van je piekergedachtes
  • Je leert weer in contact te komen met je gevoelsleven waardoor je je grenzen beter herkent
  • Je leert hoe je je af kunt stemmen op je eigen behoeftes en deze belangrijk te maken
  • Je leert jouw handelen af te stemmen op hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt
  • Je leert jouw grenzen te herkennen en nog veel belangrijker…. Je grenzen te stellen

Voor wie?

Deze training is in het bijzonder voor ondernemers, werkgevers en werknemersi die last hebben van teveel stress. Ben je op het punt dat je je in de greep voelt van stress? En wil je op een actieve manier leren hoe je patronen kunt doorbreken? Dan is deze training zeker iets voor jou. 

 

De trainer

De training wordt gegeven door Sandra Koedood, een professioneel coach met veel ervaring op het gebied van stressmanagement, burn-out, stimuleren van authenticiteit & persoonlijke kracht,  lichaamswerk en opstellingenwerk. Zij doet haar werk met veel bevlogenheid en helpt mensen om weer in contact te komen met hun persoonlijke kracht.

 

Aanmelden kan door een berichtje te sturen via onderstaand contactformulier. Je kan me natuurlijk ook bellen op 0626977537.

 

Praktische info

Data en dag: start 8 september, 5 zaterdagochtenden

Inhoud: 1 intakegesprek, 5 zaterdagochtenden

Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19A te Eindhoven

Kosten: 625,- exclusief btw

Contactgegevens: Sandra Koedood I 0626977537 I info@sandrakoedood.nl

 

Vaak steunt de werkgever jouw initiatief om aan jezelf te werken. Het bedrijf heeft er namelijk veel profijt van als jij stabiel en vitaal op je werk aanwezig bent. Vraag eens bij je werkgever of hij je financieel wilt steunen voor deelname aan deze training.

 

Ik kijk uit naar je deelname!

 

Sandra Koedood

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.