Ik voel me een stuk zekerder! Door de training te volgen heb ik geleerd dat ik goed ben zoals ik ben en heb ik minder schaamte in dagelijkse situaties. Ik voel me vrijer om mezelf te zijn, wat een heerlijk gevoel!

 

Karla

"Sandra is professioneel en tegelijk heel open en toegankelijk. Zij creëert een sfeer waarin je je veilig voelt en nodigt je uit om jezelf te laten zien zoals je bent, zonder oordeel. Ik weet beter wie ik ben en waar ik goed in ben en sta met meer zelfvertrouwen in mijn functie."

 

Monique

"Deze training was een cadeau aan mijzelf! Ik heb veel inzicht gekregen in mijzelf en mijn kwaliteiten, door deze training maak ik gemakkelijker keuzes waar ik me echt goed bij voel. Ik voel me zekerder en ervaar weer plezier in mijn werk."

 

Pascal

"Sandra is een prettige, rustige en kalme persoonlijkheid en de coaching vindt plaats in een rustige ambiance. Sandra is in staat je het gevoel te geven dat je over alles mag praten, zij had op mij het effect dat ik mij open durfde te stellen terwijl ik dat normaal gesproken niet zo makkelijk doe. Dit is de kracht van een goede coach!"

 

Pascal

"Ik vond de coaching heel prettig! Fijne, deskundige begeleiding met goede tips en verwijzing naar zinvolle lectuur".

 

Gerry Jochems, Welzijn de Meierij

"Sandra heeft mij door een hele heftige periode in mijn leven geholpen. Ze heeft een groot gevoel voor humor, is respectvol en sensitief. Zij creëerde veiligheid zodat álles er mocht zijn en voelde goed aan wat er speelde. Haar vertrouwen in mijn herstel was enorm waardevol. In de beginperiode waren er wekelijkse sessies waarin we laagje voor laagje steeds dieper tot de kern kwamen. Ook heb ik geleerd om met mijn lijf te communiceren. Na ruim een jaar voelde ik me sterk genoeg om weer op eigen benen te staan, veel meer mezelf dan ooit....het proces werkt nog door en ik denk nog regelmatig terug aan sessies. Ik ben Sandra enorm dankbaar en zou iedereen in een burn-out situatie een coaching traject bij haar aanraden".

 

Tanja

"Ik wilde hulp bij mijn zelfontplooiing om niet meer in oude valkuilen te vallen, maar voelde schroom en wantrouwen t.o.v. "vreemden". Bij de eerste kennismaking was er meteen een gevoel van vertrouwen waarmee ik verder kon. Dat gevoel heeft zich gaandeweg alleen maar verdiept, Sandra is - ouderwets gezegd - een goed mens. En heel vakbekwaam. Ze heeft mij - met veel humor: we hebben veel gelachen - geleerd dat alle aspecten van mijn persoon (ook de aspecten die ik liever kwijt wilde) een functionele bijdrage hebben. Dat hielp me om niet meer te vechten tegen van alles; het hielp me om met vriendelijke aandacht naar mezelf te kijken; me open te stellen voor anderen en mezelf; te beseffen dat ik altijd een keuze heb. Met andere woorden: mijn sessies met Sandra hebben me geholpen de mildheid in mijzelf terug te vinden. Daar ben ik heel blij mee, maar ik zal de sessies heel erg missen".

 

Hank

”Vanaf de eerste keer voelde praten met Sandra goed. Zij straalde de rust uit die ik zo nodig had. En ik merkte dat ze snel doorhad hoe ik in elkaar stak, waar ik mee worstelde. Stukje bij beetje kwam ik erachter hoe ik er zélf voor kon zorgen om me zekerder en sterker te voelen. Door de gesprekken, maar ook door oefeningen waarbij je fysiek merkt wat wel en niet prettig is. Op die manier kwam ik dichter bij mezelf, leerde ik om beter in te spelen op mijn gevoel. 
De sessies met Sandra hebben mij erg geholpen om beter om te gaan met een lastige fase in mijn leven. De bagage die ik heb meegekregen hoop ik nog lang in te kunnen zetten. Wonderbaarlijk hoe je in een relatief korte periode zoveel kunt leren. Dat is echt een kracht van Sandra. En dan is ze ook nog een ontzettend warme persoon. Voor mij een lot uit de loterij.”
 
José

 

Een half jaar volgde ik sessies bij Sandra. Het heeft mijn kijk op de dingen in het leven zo enorm veranderd. Ik leerde mijn gevoel te begrijpen en er op een goede manier mee om te gaan. Hierdoor kan ik zoveel meer genieten van alles. De sessies waren altijd erg veilig en vertrouwd. Ik voelde me erg begrepen en serieus genomen. Ik ga nu met het volste vertrouwen zelf verder!

 

Janine

"Ik ben bij Sandra terecht gekomen via internet. Ik was op zoek naar iemand die me zou confronteren, liefst in een creatieve werkvorm, en me daarmee echt verder kon helpen. In mijn werk liep ik vast, en in mijn prive liep ik vast, ik wilde daarmee aan de slag.

Wat ik vanaf begin af aan als prettig heb ervaren is de openheid tijdens de sessies. Sandra legt alles wat ze ziet en voelt gebeuren direct bij je terug. Dat maakt dat je snel een confrontatie te pakken hebt, precies waarnaar ik naar op zoek was. Je gaat direct nadenken over wat je doet, waarom je het doet en wat het je oplevert. Ik heb er veel aan gehad dat Sandra soms letterlijk zei wat het beste was om te doen, soms als ‘huiswerk’, omdat ik zelf niet meer wist hoe ik de dingen moest ordenen.

 

In de sessies die ik met haar had heeft ze belangrijke momenten uit heden en verleden met me uitgeplozen en er een nieuwe betekenis aan gegeven. Ik ging regelmatig met nieuwe informatie over mezelf naar huis en heb hierdoor een andere kijk op mezelf en mijn omgeving gekregen.

 

Sandra ziet je kwetsbaarheid en benadert het als je sterkste kant. Zo had ik het al zo vaak gehoord, maar niet echt begrepen en niet zo gevoeld. Nu voel ik dat wel".

 

Mirjam

Geruime tijd heb ik therapie bij Sandra gevolgd. In deze periode heb ik mij enorm kunnen ontwikkelen. Door haar brede kennis en professionaliteit was elk gesprek leerzaam, met genoeg ruimte om af en toe flink te lachen.

Ik heb het als zeer bijzonder ervaren hoe gelijkwaardig en zonder oordeel Sandra als therapeut is. Ik heb het echt getroffen met haar.

 

Saskia

De eerste kennismaking met Sandra voelde meteen goed. Ik wilde graag meer inzichten over mijzelf en mijn leven krijgen, wist alleen nog niet precies waarover.

Bij de levenservaringen die op dat moment op mijn pad kwamen is Sandra niet alleen een fantastische coach geweest maar ook een grote steun...

Ze leerde mij weer terug te komen bij mijn gevoel, mijn denken en mijn wil kortom: mezelf!

Door Sandra heb ik een paar grote stappen gezet in mijn zelfontwikkeling en ben haar daar ontzettend dankbaar voor!

Bedankt!

 

Annemieke

Na een uitgebreid intakegesprek ervaarde ik dat er sprake was van een positieve klik, waarop ik aangaf graag met de coach aan de slag te gaan.

Er was afgesproken met mijn werkgever dat er in eerste instantie 5 sessies plaats zouden vinden, bij de coach op haar kantoor in Eindhoven.

Alle sessies hebben exact volgens afspraak plaatsgevonden.

De sessies waren zeer intensief en leverden mij op dat ik anders tegen een aantal zaken aan ging kijken.

Ik kon vanuit een soort slachtofferrol de regie in handen nemen en daarnaar handelen.

Mijn positie in mijn beide werksituaties werd mij steeds duidelijker, waardoor ik uiteindelijk in staat was te accepteren dat mijn werksituaties veranderd zijn, en er geen sprake meer is van negatieve gevoelens naar mijn werkgever.

 

Pieter

Bij Sandra heb ik geleerd met een zachte blik naar mijzelf te kijken. Zo ben ik in staat gesteld om onvoorwaardelijke liefde aan mijzelf te leren geven en te onderzoeken hoe ik met mijn verleden heden en toekomst in het reine te komen. Het is goed en mooi wie ik ben en daaraan mag ik de ruimte geven! Sandra heeft mij geholpen om zo het kado van mijn leven te geven aan mijzelf: mijzelf!

 

Daniëlle

Sandra heeft mij geholpen om mijzelf weer terug te vinden, om te voelen wat ik denk, vind en wil. Niet wat anderen verwachten, of wat beter voor anderen is. Ik heb geleerd om aan mijzelf te denken, beslissingen leren nemen met gevoel uit het hart, en niet uit redenering en het hoofd.

Ik ben er achter gekomen dat beschermings mechanisme die als kind goed voor mij werkte, mij nu belemmerde te functioneren, ik heb ze niet meer op die manier nodig.

 

Wat vooral heel handig is, dat ik van Sandra dagelijkse bruikbare tips heb gekregen, die indien nodig ik nu ook nog wel eens toepas.

 

Miranda

Ik ben bij Sandra gekomen met als hoofdpunt: stoppen met roken. Om dat te kunnen doen moest ik over wat drempels heenstappen die mij hinderden om te stoppen.

 

Ze heeft me op een heel ontspannen manier laten inzien wat die drempels nu waren, en wat de functie van roken voor mij was. Ik heb mezelf voor een stuk veel beter leren kennen en maak me nu ook niet zoveel druk meer over veel dingen die mij dwars zaten.

 

Je voelt je tijdens de sessies heel vrij om jezelf te zijn en te kunnen zeggen wat je dwars zit en waar je nog niet over wil praten, ook heeft ze de gave/kennis om je datgene te laten zien waarvan je nog niet eens besefte dat het je dwars zat, heel verhelderend.

Eigenlijk heb je het idee dat je met een goede vriendin in gesprek bent die gewoon ernstig eerlijk tegen je is.

Ik zal dan ook als ik weer wat in mezelf op wil ruimen zeker niet aarzelen om Sandra weer te bellen.

 

Jolanda

Door de therapie heb ik een bepaalde rust over me heen gekregen en leef ik niet zo erg meer in de toekomst. Ik geniet van de momenten en voel me daar prima bij. Bedankt voor je hulp!

 

Marjon

Ik voel me een stuk zekerder in dagelijkse situaties. Door de sessies ben ik beter in staat om te begrijpen wat er in mij omgaat, wat dat met mij doet en hoe ik daarop kan reageren. De therapie voelde speels aan en daarom, ondanks dat ook heftig en confronterend kan zijn, leuk om te doen. Het heeft me geholpen met meer zekerheid door het leven te gaan.

 

Maarten

Sandra heeft mij kennis laten maken met mezelf. Zij begeleidde mij daarin door mij te helpen uit te beelden wat in mij was. Tijdens de therapie leerde ik welke delen van me zijn gegroeid om me te helpen en welke delen zijn doorgeschoten in hun goede intentie. Ze heeft me geholpen om niet de doorgeschoten delen weg te gooien, maar deze liefdevol te accepteren. 

Niet gemakkelijk voor mij omdat ik een overtuiging heb dat je alles in één keer goed moet doen.

Ik kwam bij haar, elke keer met heel praktische dingen op het gebied van liefde, relaties met mijn familie en werk.

Door mijn opgebouwde overtuigingen te zien en accepteren kreeg ik meer lucht om voor mijn toekomst te kiezen, ééntje die ik kies met mijn hart.

 

Susan

 

Kijk voor meer ervaringen op: http://www.coachingland.nl/03e/index.php?b=949