Contactgegevens

Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen

 

Locatie:

Plan-B

Hurksestraat 19 

5652AH Eindhoven 

https://www.plan-b.nl

 

Plan-B betreft een verzamelgebouw. Meestal staat de deur open en kun je zo naar binnen lopen, je kunt dan wachten in de lunchroom op de begane grond. Mocht de deur op slot zijn, bel mij dan via het computersysteem naast de deur. Ik kan via die weg de deur ontgrendelen. Ook dan wil ik je vragen te wachten in de lunchroom 'tafeltje 19', dan haal ik je daar op voor onze afspraak.

 

T:06 269 77 537

Email: info@sandrakoedood.nl

Web: www.sandrakoedood.nl

 

KvK nummer: 24482404

ABG code zorgverleners:  90-044364

Bankrekening: 1263.76.115 t.n.v. S.C. Koedood

 

Volg mijn pagina op facebook! en blijf op de hoogte van het actuele aanbod en andere interessante informatie over de praktijk.

Kosten

De kosten verschillen per traject en aanbod. Neem even contact op voor informatie hierover. Je kunt een bericht sturen via onderstaand contactformulier of mij telefonisch benaderen op 06 269 77 537 

 

Met mijn praktijk ben ik aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

- Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB)

- Nederlandse Vereniging voor Dramatherapeuten (NVDT)

- ABG code zorgverleners:  90-044364

 

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de sessies (gedeeltelijk) uit het aanvullende pakket, alternatieve geneeswijze. Informeer hiervoor bij je eigen zorgverzekeraar.

 

Bij afzeggen en/of verzetten van de afspraak hanteer ik de 24 uur regeling. Bij verzetten/afzeggen binnen de 24 uur breng ik het volledige bedrag in rekening.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.