Per 15 november 2019 is Coaching Praktijk Sandra Koedood werkzaam onder de naam Hart in Bedrijf. Maak kennis met Hart in Bedrijf en haar activiteiten op www.hartinbedrijf.nl

 

Contactgegevens

Sandra Koedood, coaching, counseling en trainingen

 

Locatie:

Plan-B

Hurksestraat 19 

5652AH Eindhoven 

https://www.plan-b.nl

 

Plan-B betreft een verzamelgebouw. Meestal staat de deur open en kun je zo naar binnen lopen, je kunt dan wachten in de lunchroom op de begane grond. Mocht de deur op slot zijn, bel mij dan via het computersysteem naast de deur. Ik kan via die weg de deur ontgrendelen. Ook dan wil ik je vragen te wachten in de lunchroom 'tafeltje 19', dan haal ik je daar op voor onze afspraak.

 

T: 06 269 77 537

Email: info@sandrakoedood.nl

Web: www.sandrakoedood.nl

 

KvK nummer: 24482404

ABG code zorgverleners:  90-044364

Bankrekening: 1263.76.115 t.n.v. S.C. Koedood

 

Volg mijn pagina op facebook! en blijf op de hoogte van het actuele aanbod en andere interessante informatie over de praktijk.

Kosten

 

Face to face coaching: € 125,- euro per sessie

 

Het tarief voor zakelijke trajecten kan afwijken van bovenstaande bedragen.

  

Met mijn praktijk ben ik aangesloten bij de volgende beroepsvereniging:

- Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB)

- ABG code zorgverleners:  90-044364

 

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de sessies (gedeeltelijk) uit het aanvullende pakket, alternatieve geneeswijze. Informeer hiervoor bij je eigen zorgverzekeraar.

 

Vaak steunt de werkgever jouw initiatief om aan jezelf te werken. Het bedrijf heeft er namelijk veel profijt van als jij stabiel en vitaal op je werk aanwezig bent. Vraag eens bij je werkgever of hij je financieel wilt steunen voor deelname aan deze training.

 

Bij afzeggen en/of verzetten van de afspraak hanteer ik de 24 uur regeling. Bij verzetten/afzeggen binnen de 24 uur breng ik het volledige bedrag in rekening.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.