Coaching Praktijk Sandra Koedood is voortgezet onder de naam Hart in Bedrijf. Op de website www.hartinbedrijf.nl lees je alles over het aanbod en activiteiten. Je bent van harte welkom!

 

 

Zowel in werk als privé kom je soms in situaties terecht waar je niet goed raad mee weet en waarin je mogelijk vastloopt. Het leven verloopt niet altijd vlekkeloos en bij sommige problemen lukt het je niet om datgene te veranderen wat nodig is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat:

  • je vast loopt door een grote werkdruk of andere stress gerelateerde klachten. 
  • je vast loopt in je eigen patronen van bijvoorbeeld onzekerheid, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionisme, faalangst, gemis van daadkracht, teveel aan daadkracht of het moeilijk kunnen reguleren van emoties.

Bij dit soort vragen bied ik je graag mijn professionele en ervaren begeleiding aan in de vorm van coaching. In gemiddeld 5-8 sessies ervaren mijn klanten een gevoel van teruggevonden regie, balans en kracht. In de sessies besteden we uitgebreid aandacht aan inzicht krijgen in je probleem en natuurlijk inzicht krijgen in je eigen patronen van denken, voelen en handelen. Daarnaast gaan we heel praktisch onderzoeken wat er nodig is om de balans weer te herstellen en hoe je zelf de regie terug kunt krijgen in jouw situatie.

 

Wat levert de coaching je op?

  • Meer energie en plezier 
  • Grip op stress
  • Meer zelfvertrouwen
  • Een gezondere energiebalans
  • Vergroting van je creativiteit
  • Minder twijfel en meer zekerheid in handelen
  • Je bent beter in staat keuzes te maken en hiervoor te gaan staan

 

Methodes: 

Inzichtgevende gesprekken, systeemopstellingen, mindfulness en het Enneagram.

 

Coaching kan op basis van een eenmalige sessie als ook binnen een traject.

 

Wil je een afspraak maken voor een eerste kennismaking? Stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier.

 

Coaching Eindhoven

 

Ervaringen klanten

(Annemieke): De eerste kennismaking met Sandra voelde meteen goed. Ik wilde graag meer inzichten over mijzelf en mijn leven krijgen, wist alleen nog niet precies waarover.

Bij de levenservaringen die op dat moment op mijn pad kwamen is Sandra niet alleen een fantastische coach geweest maar ook een grote steun... Ze leerde mij weer terug te komen bij mijn gevoel, mijn denken en mijn wil kortom: mezelf! Door Sandra heb ik een paar grote stappen gezet in mijn zelfontwikkeling en ben haar daar ontzettend dankbaar voor!

Bedankt!

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.