Burn-out coaching Eindhoven

Coaching Praktijk Sandra Koedood is voortgezet onder de naam Hart in Bedrijf. Op de website www.hartinbedrijf.nl vind je het nieuwe burn-out aanbod. Je bent van harte welkom!

 

Een burn-out is een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven. Je voelt je erg vermoeid, gejaagd en uitgeblust. Vaak lukt het je niet om tot rust te komen en heb je het gevoel de grip op jezelf kwijt te zijn. Bij een burn-out is professionele begeleiding vaak heel effectief; je krijgt concrete handvatten om tot rust te komen en te herstellen van de vermoeidheid. Ook krijg je zicht op de gedragspatronen die de oorzaak zijn van de burn-out of deze in stand houden.

 

 

In een burn-out traject begeleid ik mensen met veel betrokkenheid en ervaring. We gaan doelgericht en praktisch aan de slag zodat jij weer de regie terugkrijgt over jezelf, je lichamelijk klachten, vermoeidheid en energie. Je leert hoe je anders om kunt gaan met stressvolle gebeurtenissen en hoe je je anders kunt verhouden tot situaties en mensen in je werk en privé.

Je leert je grenzen herkennen en hier ook naar te handelen. Je leert je valkuilen herkennen en patronen doorbreken. 

 

Zo kan een burn-out een omslag betekenen in je leven. En nodigt deze moeilijke periode je uit om anders in je eigen leven te gaan staan. Wat is echt belangrijk voor jou? Luister je voldoende naar je eigen behoeften? Waar liggen jouw prioriteiten? Word je gelukkig door hoe je nu leeft?

 

Het doel van het burn-out traject is:

  • Herstellen van de vermoeidheid en fysiek en mentaal tot rust komen
  • Weer leren ontspannen en genieten
  • Inzicht verkrijgen in de oorzaak van de burn-out
  • Gedragspatronen die de burn-out in stand houden leren doorbreken, denk hierbij aan; grenzen leren stellen, voor jezelf opkomen, eigen behoeften meer centraal stellen, minder hoge eisen stellen
  • Zo nodig, re-integreren op je werk 

 

Het traject:

Het burn-out traject is een individueel traject gegeven door een ervaren coach. De begeleiding is  specifiek afgestemd op jouw situatie en vragen. De duur van het traject is van vele factoren afhankelijk. Belangrijk hierin is dat we effectief en oplossingsgericht aan de slag gaan. Gemiddeld duurt een traject 5 - 10 sessies verspreid over een periode van 3 - 6 maanden.

 

Herken je je niet in de symptomen van een burn-out maar wil je wel leren hoe je adequaat om kunt gaan met stress? Bekijk dan mijn aanbod 'gezond omgaan met stress', zo voorkom je dat je in een burn-out terecht komt.

 

Heb je interesse in een kennismaking? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op door middel van onderstaand contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen met 06 269 77 537.

 

Je bent van harte welkom!

 

Lees hier hoe andere klanten de coaching hebben ervaren.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.