za

20

jan

2018

Een nieuw begin.....

meer lezen

za

07

okt

2017

Nieuwsbrief oktober 2017

 

 

Een nieuw begin

 

Met deze nieuwsbrief breng ik jullie met plezier op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Coaching Praktijk Sandra Koedood. 

 

Per 1 oktober ben ik verhuisd naar mijn eigen praktijkruimte op de bijzondere locatie Plan-B te Eindhoven. Plan-B is een creatief bolwerk van zelfstandig ondernemers in uiteenlopende sectoren. Samen vormen we een soort community aan de Hurksestraat 19A, een voormalig Phillips pand. Het is een hele verfrissende en innovatieve plek en ik ben ontzettend blij met deze volgende stap. Naast dat ik een mooie ruimte heb voor mijn individuele sessies, is er op deze plek ook de mogelijkheid groepswerk en trainingen aan te bieden.

 

Zie hieronder de foto's

meer lezen