· 

Online coaching vanuit je eigen vertrouwde omgeving

Soms is het prettig als je voor een coaching traject niet de deur uit hoeft. Voor mensen die hier behoefte aan hebben heb ik een nieuw aanbod ontwikkeld: Online coaching.

 

Bij online coaching verloopt al het coaching contact via de mail en staat het schrijven centraal. Schrijven over je eigen gedachtes, gevoelens, handelen, herinneringen, toekomstbeelden... zonder directe tussenkomst van een coach. Schrijven is een krachtig middel, het maakt ruimte voor nieuwe inzichten en opent deuren waarachter ongekende mogelijkheden verborgen liggen. Door te schrijven kom je rechtstreeks met je binnenwereld in contact. Je prikkelt je zintuigen, scherpt je geheugen en geeft gebeurtenissen een plek. Schrijven geeft verdieping, troost en inzicht.

 

Als coach lees ik wat je hebt geschreven en stel ik gerichte en verdiepende vragen. Met deze vragen ga je verder in jouw proces en kom je uiteindelijk tot waardevolle inzichten en antwoorden op jouw persoonlijke vraag. Dit alles op je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving.

Ik ben trots op dit nieuwe aanbod en ik denk graag met je mee of online coaching iets voor jou zou kunnen betekenen.

Meer lezen over de mogelijkheden van online coaching? klik hier.

 

Profiteer nu van de herfst/winteraanbieding; online coaching voor 250,- euro per maand. In deze maand kun je gebruik maken van minimaal 12 coach contactmomenten en kan je 24 uur per dag de coach berichten sturen.

Wil je meer informatie? Stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier.

 

Ervaring van een cliënt: "Het online coaching-traject bij Sandra heeft mij in een korte tijd veel opgeleverd. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen doordat ik zelf antwoorden heb gevonden op mijn vragen en doordat ik echt tijd heb gemaakt om met mijn vragen aan de slag te gaan. Ik wist niet dat ik zoveel zelfredzaamheid in mij had! Sandra reageerde in haar mails zo dat ik mij begrepen en erkent voelde, daarnaast hielpen haar vragen mij steeds meer tot inzicht te komen. Zo kwam ik elke keer een stapje verder in mijn proces met uiteindelijk het gevoel dat ik echt verder kon".

 

Direct aanmelden kan via onderstaand contactformulier.

Je bent van harte welkom!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.