Tevoorschijn komen

Afgelopen week was ik getuige van de prachtige maansverduistering, een magisch spel van de natuurelementen waar ik erg van onder de indruk was. De verduistering vond ik mooi en het was indrukwekkend om de maan zo rood en donker te zien. Maar wat mij eigenlijk het meeste raakte was het moment waarop de maan weer langzaam tevoorschijn kwam. Vanuit die donkerte was daar opeens een streep fel licht aan de rand van de maan. Zonder schroom en in haar volle glorie kwam die prachtige maan tevoorschijn en liet ze zich zien aan de wereld. Dit moment ontroerde mij enorm en deed me beseffen hoe belangrijk dit thema voor mij is. Het ‘tevoorschijn’ komen speelt een rol in mijn eigen leven.

Het is de weg die ik steeds meer aan het gaan ben; mijzelf laten zien in wie ik ben, groot en zichtbaar mogen zijn, mijn volle potentie en eigenheid leven. En dit is ook het thema waar ik mijn werk van heb gemaakt; anderen inspireren om zichzelf te leren kennen en te leven wie ze in essentie zijn. Daar word ik enthousiast van, dat ontroerd me en daar word ik heel blij van 😁. Of ik nu werk met de thema’s stress, zelfvertrouwen, talent, relaties, altijd is de kern in mijn benadering; ben jezelf, ontdek wie je bent en ga hiervoor staan.