Een frisse wind

 

Het is misschien een beetje een vreemde titel voor deze tijd van het jaar.... Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf zit ik namelijk buiten in de tuin, onder de parasol met een temperatuur van 26 graden! En toch ervaar ik een frisse wind, binnen mijn praktijk.. en binnen mijn leven. Na de geboorte van Sam is alles in mijn wereld drastisch veranderd, 24/7 ben ik de afgelopen 10 weken 'in dienst' geweest van dit kwetsbare, prachtige meisje. Het krijgen van een kindje en het moeder worden ervaar ik als super mooi en super intens, het is wat dat betreft de mooiste ervaring tot nu toe in mijn leven.

 

Met de komst van Sam ben ik ook opnieuw gaan kijken naar de indeling van mijn praktijk en waar ik mijn tijd aan besteed. Ik heb de behoefte om zoveel mogelijk tijd door te brengen met Sam, maar heb tegelijk ook een sterkte behoefte om mijn werk te blijven doen. Ik houd van beide en zoek naar een efficiënte balans tussen deze twee hartzaken. Zo kwam ik op het idee om mijn krachten meer te bundelen in de vorm van trainingen en groepswerk; een verfrissende aanvulling op mijn individuele coaching trajecten, die ik natuurlijk ook blijf bieden.

 

De afgelopen weken heb ik 3 mooie en krachtige trainingen ontwikkeld met 3 thema's: ontwikkelen van authenticiteit en zelfvertrouwen, ontdekken van je talent en het gezond leren omgaan met stress. Hieronder deel ik de 3 trainingen graag met je, ze zullen plaatsvinden in het najaar van 2018. Heb je ook behoefte dat er een frisse wind gaat waaien binnen jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil je patronen doorbreken van stress of onzekerheid? Of wil je ontdekken waar je van nature goed in bent en hier je kracht van maken? Dat kan door deel te nemen aan één van onderstaande trainingen.

 

Naast deze trainingen zal ik in augustus ook weer starten met de individuele coaching sessies. Je bent natuurlijk van harte welkom.

 

Zie ik je in het najaar? 

 

Voor nu wens ik je een heerlijke zomer!

 

Hartelijke groet,

Sandra

Ben je soms onzeker en wil je de stap maken om jezelf meer te laten zien? Dan is deze training er voor jou! Door middel van spel, beweging en doen, word je uitgedaagd om uit je schulp te kruipen en jezelf te laten zien, precies zoals je bent. Kernwoorden zijn: authenticiteit, zelfvertrouwen, lef. Een actieve training om patronen van onzekerheid te doorbreken.

Deze training is voor iedereen die een te hoge mate van stress ervaart en hierdoor uit balans is geraakt. Moeder, vader, werknemer, ondernemer of leidinggevende? Iedereen kan te maken krijgen met teveel stress. Heb je behoefte om los te komen van de greep die stress op je heeft? Dan is deze training iets voor jou.

In contact komen met je kernkwaliteit is waar het om draait in deze training. En vanuit die kwaliteit écht in je kracht gaan staan, is de uitnodiging die je krijgt. Doorbreek het patroon, vervul je droom, volg je hart. Leven vanuit je talent, kracht en hart, staan centraal in deze  3-daags training voor talentontwikkeling.