Mag ik jullie even voorstellen.... <3

En daar is ze dan......

 

Sam Renée, onze prachtige dochter, geboren zaterdag 7 april jl. om 17:54 uur. We zijn ontzettend dankbaar en intens blij met Sam in ons leven en we genieten met volle teugen van elk moment met haar. Ze is helemaal gezond en natuurlijk vinden wij haar de mooiste van de hele wereld! <3 

 

De komst van deze kleine heeft onze wereld aardig op haar kop gezet en het is heel fijn om de tijd te hebben om een nieuwe balans te vinden. Deze periode staat in het teken van hechten, verbinden, liefhebben, verwonderen en geven waar Sam behoefte aan heeft. Daarnaast staat deze periode in het teken van herstellen van mijn energie, het vinden van een nieuwe balans en natuurlijk van genieten, genieten, genieten! Heerlijk om de hele dag met deze kleine te rommelen en verder aan niets anders toe te komen :)

 

De komst van Sam heeft mij weer doen beseffen wat de echt belangrijke dingen in het leven zijn. In essentie gaat het toch over verbondenheid ervaren en het delen van liefde met je dierbaren. Daarnaast heeft het proces van zwanger zijn en de geboorte van dit perfecte mensje, een diepe indruk op mij gemaakt, waarbij ik besef dat het leven groter is dan wij kunnen bevatten en controleren. Het lijkt vaak zo maakbaar, maar in wezen hebben we er niet zoveel over te zeggen en mogen we ontvangen en meebewegen met de grote kracht van het Leven zelf. Dit geldt natuurlijk niet enkel voor een geboorte, dit geldt eigenlijk voor alles in het leven; we hebben een klein stukje invloed op hoe de dingen gaan maar in the end zijn we vooral toeschouwers in een constant bewegend en veranderend geheel. Dat is de les die Sam mij nu al geeft; laat maar los, want het loopt toch anders... ;-) Mooi toch? 

 

Ik wens iedereen een hele fijne lente tijd toe! Geniet van het heerlijke weer en alle nieuwe blaadjes aan de bomen. In mijn volgende nieuwsbrief breng ik jullie verder op de hoogte van mijn plannen voor het aankomende jaar. Er komen nieuwe trainingen aan en er hangt een grote verandering in de lucht van mijn onderneming... Maar hierover later meer. Nu eerst even verder knuffelen......... <3

 

Hartelijke groet!

Sandra