Nieuwsbrief oktober 2017

 

 

Een nieuw begin

 

Met deze nieuwsbrief breng ik jullie met plezier op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Coaching Praktijk Sandra Koedood. 

 

Per 1 oktober ben ik verhuisd naar mijn eigen praktijkruimte op de bijzondere locatie Plan-B te Eindhoven. Plan-B is een creatief bolwerk van zelfstandig ondernemers in uiteenlopende sectoren. Samen vormen we een soort community aan de Hurksestraat 19A, een voormalig Phillips pand. Het is een hele verfrissende en innovatieve plek en ik ben ontzettend blij met deze volgende stap. Naast dat ik een mooie ruimte heb voor mijn individuele sessies, is er op deze plek ook de mogelijkheid groepswerk en trainingen aan te bieden.

 

Zie hieronder de foto's

Ik ben erg trots en blij met deze ontwikkelingen en je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op deze locatie.

 

Nog meer nieuws...

 

Deze nieuwsbrief begint met de titel 'een nieuw begin'. Dit duidt natuurlijk op de verhuizing van mijn nieuwe praktijk, maar dat is niet het enige nieuwe begin dat er is.

Graag deel ik met je het blijde nieuws dat ik in verwachting ben van een klein wondertje.... ik ben inmiddels bijna 16 weken zwanger en ben mij, samen met mijn lieve partner, aan het voorbereiden op het moederschap. Dit is een heel bijzondere ervaring en voelt als een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

 

Voor mijn werk heeft dit natuurlijk ook zo zijn gevolgen. Per februari zal ik voor een periode met zwangerschapsverlof gaan en gaan genieten van een bijzondere tijd met mijn gezinnetje.

Ik verwacht rond de zomervakantie mijn werkzaamheden weer op te pakken, maar zal je daar uiteraard van op de hoogte brengen.

 

Nieuw aanbod

 

Als laatste wil ik een groepstraining onder de aandacht brengen waar ik in november mee van start gaan. Het betreft een heel actueel thema: 'Hoe houd je balans binnen de hectiek van alledag?'

In deze training richten we ons op het meer grip houden op je balans en innerlijke rust binnen de hectiek van je leven; werk, gezin, sociaal, etc. We hebben vaak heel wat ballen hoog te houden en verliezen daarin onszelf, onze energie en balans.

In 3 zaterdagmiddagen gaan we heel praktisch aan de slag om hier meer grip op te krijgen en dit toe te kunnen passen in je dagelijks leven. Lees hieronder meer over de training.

Training: Balans voor bezige bijen

Hoe houd je balans binnen de hectiek van alle dag?

 

Ben jij ook zo’n bezige bij? Van vroeg tot laat druk met je werk, gezin en sociaal leven? Heb je behoefte aan meer balans en wil je meer energie overhouden voor leuke dingen? Waarschijnlijk wel. Maar hoe dan? Je dagen vliegen voorbij en momenten van innerlijke rust zijn zeldzaam.

 

De training

Deze training helpt je bij het ervaren van meer regie en balans binnen de hectiek van alle dag. Tijdens 3 zaterdagmiddagen reik ik je in ontspannen sfeer praktische handvatten aan om beter om te gaan met stress en het behouden van je energie. De training helpt je bij meer bewustwording en biedt je tevens 3 middagen om in alle rust stil te staan bij jezelf en te leren hoe je je energie beter kunt sturen.

 

Het programma

Tijdens deze training werken we met 3 thema's.

Dag 1: Vergroten van je innerlijke rust

Dag 2: Ruimte innemen, hoe doe ik dat en welke persoonlijke thema's spelen hier een rol?

Dag 3: Genieten van de dagelijkse dingen

 

Voor wie?

Voor bezige bijen die meer innerlijke rust willen ervaren, willen leren genieten van de dagelijkse momenten en behoefte hebben aan meer energie en vitaliteit.

 

Deze training is bij uitstek voor mensen met; een burn-out of andere stressgerelateerde klachten, werkende ouders, mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel t.a.v. werk en/of gezin.

 

Werkwijze 

Gesprek, mindfulness, lichaamsgerichte oefeningen, inzichten over stress en hoe hiermee om te gaan, werkvormen voor het leren van vaardigheden die je thuis kunt toepassen.

 

Praktische informatie

Data: 11, 18, 25 november

Tijd: 13:00 - 17:00 uur, inloop vanaf 12:30 uur.

Adres: Hurksestraat 19 A, Eindhoven

Aanmelden: info@sandrakoedood.nl, 0626977537

Kosten: 150,- euro excl. btw.

 

Kom je samen met iemand? dan betaal je slechts 120,- p.p.

 

Trainer

Sandra Koedood is ervaren therapeut, coach en trainer. Bevlogen en deskundig brengt zij mensen in contact met hun persoonlijke kracht.

 

Wil je deelnemen aan deze training? Stuur een mailtje naar info@sandrakoedood.nl

 

Naast deze groepstraining kan je natuurlijk ook in mijn praktijk terecht voor individuele trajecten. Kijk voor meer informatie over mijn werkwijze op www.sandrakoedood.nl.

 

Ook is het mogelijk om in gesprek te gaan over maatwerk voor een bepaald thema binnen je organisatie. Ik denk graag met je mee over oplossingen en een passend aanbod voor problemen of knelpunten.

 

Als laatste wens ik jou een hele mooie herfsttijd toe, waarin het seizoen je uitnodigt om los te laten wat je niet meer nodig hebt en weer terug te keren naar jezelf. 

 

Een hartelijke groet!

Sandra Koedood