Nieuwsbrief! Oktober 2016

Met deze nieuwsbrief breng ik jullie met plezier op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Coaching Praktijk Sandra Koedood. 

In de afgelopen periode heb ik mij bezig gehouden met het ontwikkelen van trainingen, de trainingen die daaruit voortgekomen zijn wil ik graag via deze weg onder jullie aandacht brengen.

 

In het afgelopen jaar ben ik mij meer gaan richten op coaching en trainerschap. Dit is een lijn welke ik graag verder uit wil bouwen. Uiteraard blijf ik ruimte in mijn praktijk houden voor therapietrajecten, maar ben ik mij nu vooral aan het ontwikkelen als coach.

 

De belangrijkste ontwikkeling op coaching gebied is mijn opleiding tot Enneagram coach/trainer. In de afgelopen jaren ben ik intensief bezig geweest met het volgen van Enneagram opleidingen en trainingen. Daarnaast neem ik sinds het begin van dit jaar deel aan de Leiderschap Route van de organisatie Egowijs Leiderschap Academie, onder leiding van Albert Kamphuis. Deze Leiderschap Route is een jaartraining voor leidinggevenden waarin je als leider geschoold en gevormd wordt tot egowijs leider. Binnen deze jaartraining zijn het Enneagram en de Innovatiecirkel de twee belangrijkste 'tools' om tot egowijs leiderschap te komen.

Egowijs Leiderschap... Klinkt geweldig toch? Maar wat is het? Egowijs Leiderschap gaat over het soort leiderschap waarin je je bewust bent van je eigen persoonlijkheidstype met de daarbij horende kwaliteiten, valkuilen en passie. Deze kennis en wijsheid integreer je in je rol als leidinggevende. Zelfkennis, bewustzijn en actief hiermee aan de slag zijn, zijn belangrijke aspecten in het persoonlijk ontwikkelingstraject, waarin je leert hoe je gezonde grip kunt krijgen op je reactiepatronen. Grip vanuit liefde en wijsheid. 

De training helpt je om vanuit deze wijsheid, kennis en liefde naar jezelf en de mensen in je team te kijken. Je leert je mensen aan te spreken op hun kwaliteiten zodat deze ook tevoorschijn kunnen komen en je samen het creatieproces op gang kunt brengen.

Mijn ervaring met het Enneagram is dat het een zeer inspirerend en eerlijke 'tool' is om los te komen van je ego-mechanismen, al die patronen waarmee we proberen te overleven en steeds verder verwijderd raken van onze echte kracht. Het helpt je om je eigen kracht en die van anderen te leren zien, waarderen en gebruiken en stimuleert je om op een hoger gezondheidsniveau te komen, als mens en als leider.

Ik kan hier uren over vertellen, maar zal daar deze nieuwsbrief niet voor gebruiken ;-) Meer info vind je op www.egowijsleiderschapacademie.nl

 

Ik ben hier zo gepassioneerd over omdat het precies aansluit bij mijn passie: mensen in contact brengen met hun kracht (essentie) vanuit authenticiteit, wijsheid en liefde.

 

Mijn passie komt terug in de nieuwe trainingen waar ik dit jaar en volgend jaar mee van start zal gaan.

Persoonlijke kracht en zelfvertrouwen

Groepstraining voor meer zelfvertrouwen en daadkracht

 

Wil je je zelfvertrouwen vergroten en steviger in je schoenen komen te staan? Dat kan met de training ‘persoonlijke kracht en zelfvertrouwen’. Deze training richt zich op het vergroten van je zelfvertrouwen vanuit je eigen persoonlijkheid. Jezelf zijn en jezelf durven zijn, daar gaat het over in deze training.


In deze training daag je jezelf uit om met meer zekerheid in jouw wereld te gaan staan. Zelfvertrouwen ontwikkel je door in de eerste plaats goed te weten wie je bent; wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? Wat is je angst? Waar ligt jouw kracht? In alle eerlijkheid hiernaar kijken en erover praten brengt een proces van acceptatie en zelf-liefde op gang. Dit vormt de basis voor deze training.

 

Daarnaast heb je vaardigheden nodig, en een stok achter de deur, om je grenzen te verleggen en je angsten te overwinnen. Tijdens de training werken we met verschillende werkvormen voor het ontwikkelen van meer innerlijke rust,  daadkracht, assertiviteit en regie over jezelf en je emoties.

 

Spreekt dit je aan? Geef je dan op door een bericht te sturen naar info@sandrakoedood.nl

 

Praktische informatie

Data/tijd: 8 donderdagavonden

aanmelden of meer info: info@sandrakoedood.nl

Balans voor bezige bijen

Groepstraining hoe houd je balans binnen de hectiek van alle dag?

 

Ben jij ook zo’n bezige bij? Van vroeg tot laat druk met het runnen van je gezin, huishouden en soms ook nog je werk. Heb je behoefte aan meer balans en wil je meer energie overhouden voor leuke dingen? Waarschijnlijk wel! Maar hoe dan? Je dagen vliegen voorbij en momenten van innerlijke rust zijn zeldzaam.

 

Deze training helpt je bij het ervaren van meer regie en balans binnen de hectiek van alle dag. Tijdens 3 zaterdagen worden je in ontspannen sfeer praktische handvatten aangereikt om beter om te gaan met stress en het behouden van je energie. De training helpt je bij meer bewustwording en biedt je tevens 3 dagen om in alle rust stil te staan bij jezelf en te leren hoe je je energie beter kunt sturen. 

 

Voor wie?

Voor bezige bijen die meer willen genieten van de dagelijkse momenten, energie over willen houden voor leuke dingen en de kwaliteit van hun relaties willen vergroten.

 

Werkwijze 

gesprek, mindfulness, educatie over stress, eenvoudige werkvormen voor het leren van vaardigheden die je thuis kunt toepassen.

 

Praktische informatie

Start training: januari 2017, 3 zaterdagen 10:00 – 16:00

Aanmelden: info@sandrakoedood.nl, 0626977537

 

Naast deze trainingen kun je natuurlijk ook terecht voor individuele trajecten. Kijk voor alle actuele ontwikkelingen en het actuele aanbod op mijn website www.sandrakoedood.nl

 

Verder wens ik iedereen fijne herfstmaanden toe, lekker weer naar binnen met de kachel en een kaarsje.

Mocht je om welke rede dan ook contact op willen nemen, je bent van harte welkom!

 

Hartelijke groet!

Sandra Koedood

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.