Sandra Koedood, coaching en therapie per 1 januari 2013 in Eindhoven

Sandra Koedood, coaching en therapie per 1 januari 2013 in Eindhoven

 

Het nieuwe jaar begin ik met een nieuwe stap! Per 1 januari breid ik met mijn praktijk uit naar een mooie locatie in Eindhoven. Een spannende onderneming waar ik heel veel zin in heb.

 

"Waarom Eindhoven?" zullen sommigen zich afvragen. Het antwoord daarop is heel eenvoudige.... voor de liefde. Ik heb de liefde gevonden in Eindhoven en kan niets anders dan mijn hart volgen :-). En dat ga ik doen! 

 

Per direct kunt u terecht in Eindhoven voor coaching en/of therapie bij problemen op het gebied van: burn-out, relatieproblemen, vergroten van zelfvertrouwen, spanningsklachten, angstklachten en persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor meer informatie nodig ik u uit voor een kostenloze kennismaking.

Neem contact op via 06 269 77 537 of stuur een mailtje.

 

Het nieuwe adres in Eindhoven:

St. Theresiaplein 7

5652 JN Eindhoven

 

Een heel goed nieuw jaar gewenst!

 

Hartelijke groet,

Sandra Koedood

 

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.